Referenser

Här har jag samlat referenser från tidigare kunder, läs gärna vad de har att säga om ceemotions behandling.
Vill du också lämna en referens är du välkommen!

Skriv en Recension / Referens »
Bo Östling säger...

Hela mötet med Caroline kännetecknas av en trygg, varm och naturligt självklar närvaro och en unik känsla av ett intuitivt varande helt befriad från den normala stressen av att alltid vara på väg någon annanstans.

Egentligen går det inte att sätta i ord. Orden känns överflödiga.

Detta blir särskilt påtagligt med Carolines varsamma beröring, vars like jag aldrig upplevt, där hon med nästan magisk skicklighet hittar platser på kroppen där jag i olika grad upplevt besvär och min kropp verkar förstå hennes beröring bättre än jag själv.

Som gammal NVC:are (Nonviolent Communication) är jag väl medveten om värdet i det empatiska lyssnandet och Carolines behandling är som kroppens NVC där kroppen själv får utrymme att återhämta sig på ett sätt som jag inte förstår. Jag kan varmt rekommendera Carolines behandlingar och bli inte förvånad om mötet också genererar ett riktigt härligt skratt.

Susanna Isaksson säger...

Har fortfarande inte riktigt fattat.

Hur du gjorde?

För första gången på 50 år!

Ever.

Du mötte mig. Mjukt. Nära. Totalt. Ett Riktigt Möte. Rakt in i mig. Du nuddade mig?! O eftersom du mötte. Såg. Hörde. Upplevde. MIG.

Så upplevde jag mig! Jag. Mötte för första gången mig!

Så mjukt. Så nära. Så totalt.

Magiskt.

Vilken själ du ÄR!

 

Emma Henriksson säger...

Tack för en jättefin kväll!
Jag tilltalas verkligen av din metod, så ”okomplicerat” och samtidigt så djupt och kraftfullt. Direkt på känslan i kroppen istället för den långa omvägen via intellektet där vi så ofta trasslar in oss. De bästa metoderna är så ofta de enkla, direkt från hjärtat!

Åsa-Britta Simonsson säger...
Caroline lyser i sin trygghet av något Allt som vi kan uppleva oförståeligt men som samtidigt bär på en stor och härlig trygghet, öppenhet och inte minst tydlighet. En djup tydlighet, en tydlighet som möter alla frekvenser oavsett var du är. Caroline är en översättare ända ut i fingerspetsarna. Hon ger dig alltid orden, och/eller energin, som låser upp kistan till ett inre. Ett möte med kärnan av dig själv i livet.

Caroline guidar dig genom ett möte med dig i din resa. Ett möte som bjuder på den mest ödmjuka, kärleksfulla brutalitet jag upplevt. En helt fantastisk resa genom plus och minus i all sin helhet. Caroline ÄR och med på resan kan du tryggt låta energin flöda där det som mest behövs. En healing som ger glädje. En glädje i livet med alla sin fysiska plus och minus vi stå inför så att visdomen i var och en av oss kan blomstra, en översättares viktigaste jobb. Caroline är en av de rikaste översättare jag träffat. Hon har det ända in i fingerspetsarna. En frihet och en lycka full av abundance.

Linnea säger...
Carolines behandlingar skapar en enorm möjlighet till kroppskännedom. Du får kontakt med delar av kroppen du inte ens visste att du saknade.
Jag fick en stark känsla av att komma hem eller vara mer hel när kontakten återuppstod och känner mig betydligt mer lugn, trygg och hemma i kroppen efter mina behandlingar hos Caroline, på ett sätt jag inte ens visste var möjligt.

Jag rekommenderar särskilt hennes behandlingar till dig som tenderar att tänka mycket och ”leva uppe i huvudet”, på bekostnad av kroppen och känslorna.
Caroline guidar dig ned i kroppen på ett så oerhört tryggt och kärleksfullt sätt att det som tidigare kändes läskigt och omöjligt plötsligt blir enkelt och självklart

Gustav Elmberger säger...
Din behandling var verkligen djup. Jag kände mig oerhört revitaliserad efteråt. Jag såg klarare och var mycket mer i kontakt.

Det var som att det lilla nervsystemet fick slappna av och bli ordentligt ompysslat.
Jag har varit på många olika sessioner men att känna ett så djupt arbete är ovanligt för mig.

Madeleine Karlson, Sjuksköterska, säger...
Det är en väldigt kraftfull, intuitiv behandling som Caroline ger.

Samtidigt är hon oerhört inkännande, finkänslig och tillåtande i sitt sätt gentemot klienten. För mig innebar intuitiv beröring att jag kom i kontakt med undanträngda känslominnen, dess orsaker och kunde se dem ur ett helt nytt perspektiv.

Detta upplevde jag som väldigt helande! Det skydd jag hade skapat under lång tid bearbetades under behandlingens dryga timme, ofta med muntlig vägledning av Caroline, vilket kändes tryggt.
En lugn trygg behandling med varaktigt resultat.
Jag som själv är vårdpersonal tycker också att det känns extra bra att Caroline är utbildad fysioterapeut.

Fredrik säger...
Caroline Edgren är en varm och go människa och en riktigt duktig terapeut. Har gått till henne ett tag nu och det har aldrig känts så bra i kroppen.
I början var mina muskler riktigt spända men nu efter behandlingarna så har mina muskler slappnat av och kroppen talar om vad den vill under och efter behandlingarna. Det som är unikt i hennes behandling är att hon håller på dom spända musklerna så dom slappnar av, det är inga hårda tryck.

Jag har tidigare trott att man behöver hård behandling men jag har blivit motbevisad av Caroline och hennes mjuka behandling. Hennes behandling passar alla som behöver slappna av och lära känna sin kropp under lugna och trygga former. Hon bjuder gärna på ett gott skratt. Tycker alla ska prova hennes behandlingar.

Peter Johansson säger...
Jag vill Varmt rekommendera att besöka Caroline Edgren.
På ett unikt vis hjälper hon dej att ge nycklar till att öppna dörrar som varit låsta så du kan släppa det onda och det du vill bli av med så du kan fylla på med ny energi av glädje och fridfullhet.
Man känner sig väldigt trygg och omhändertagen i hennes ödmjuka sätt att vara.
Amanda Embrey säger...
Jag kan varmt rekommendera Caroline och hennes sköna mjuka och inkännande behandlingar. Jag upplevde fullständig tillit och avslappning vilket gjorde att jag kunde vara i djup vila som på ett subtilt sätt höll i sig i flera dagar. Bäst passar behandlingen den som gillar mjuk beröring.
Caroline hade ett sådant varmt bemötande. Sånt mottagande som alla vill ha. Kändes mycket proffsigt.
Anonym säger...
Det kändes mycket mysigt och bra, saker kom upp till ytan.
Jag tycker du är mycket harmonisk och lugn som terapeut, och har mycket intressant sätt att läsa kroppen på.
Man har stor tillit till det du gör och känner inget obehag.
Freja Vestman säger...
Kvinnan som kan tala med kroppar! På ett oerhört mjukt inkännande och klarsynt sätt ger Caroline av sin gåva.
Hennes behandlingar är kraftfulla och jag vill verkligen rekommendera henne!
Fredrik Ågren säger...
Carolines behandling är som en mjuk sommarvind som öppnar upp.
Personligen kände jag en enorm trygghet och tillit vilket gjorde att jag fick ut enormt mycket av hennes behandling.
Jag kan stark rekommendera Carolines metod för de som känner att de vill jobba med sig själva.
Anonym säger...
Det jag tycker är häftigt är att det kändes som en resa i min kropp.
Jag fick hjälp att berätta historien som finns i kroppen. Genom att du sätter händerna på vissa punkter så blir det abstrakta
till ord. Då kan jag uttrycka, känna igen och se. Det är ungefär som att min kropp är en palett, sen när olika punkter på kroppen berörs så blir det tydligare vad dom här punkterna vill säga. Beröringspunkterna förmedlar känsloupplevelser och uppfattningar om mig själv och yttervärlden och jag får tillgång till en värld bortom sinne och förnuft.

Jag blev tydligare inför mig själv. Det känns just nu som att jag har landat i min kropp, att den har blivit bekräftad och fått ett eget liv. Kroppen är inte bara något fysiskt som jag använder för att ta mig framåt med, som tex hjälper mig att få mat. Den är så mycket mer än bara det fysiska.

Jag har nu sett min kropp och bekräftat den. Den gör så mycket i min vardag, skyddar, bevakar, öppnar upp eller är i flöde.
I vanliga fall så identifierar jag mig mer med mitt sinne, med mitt jag eller mitt ego och bekräftar inte det väsen som kroppen faktiskt är. Det känns som att jag har bekräftat mig själv mer nu, alltså helheten. Fått ord som berättar hur jag ter mig i mitt liv och varför

  Hej, vad roligt att du ville skriva några rader om hur du upplevde ceemotions behandlingen!

  Berätta gärna lite om hur Ni upplevde er behandling hos mig. Det kan vara ris eller ros, oavsett är din åsikt väldigt viktig för mig. Om du vill lämna dina uppgifter anonymt går det bra! Genom att du bockar för rutan Ja, jag vill vara anonym blir ditt namn inte publicerat.

  * = Obligatoriskt fält.

  Ditt namn (*)

  Din epost (*)

  Referens (*)

  Anonym recension?

  Ja,jag vill vara anonym! (inga uppgifter förutom din recension/referens läggs ut)

  Godkänn att uppgifter publiceras (*)

  Jag godkänner att recensionen/referensen får publiceras publikt.
  captcha