Ceemotions behandlingsfilosofi

Lyssnar du på din kropp? Kommunicerar ni med varandra, du och din kropp? Kanske känns kontakten helt bruten? Kanske vill du inte lyssna på vad den har att säga, eller så märker du att den försöker tala till dig men inte vet hur du ska tolka det?
Din kropp är klok och sitter på stor visdom som inte går att nå genom tankar.

Att känna är livsviktigt. Dina känslor är din kompass i livet, i alla sammanhang. Vet du inte vad du känner kommer du inte uppfatta när människor kliver över dina gränser, när du går emot din egen lust och vilja eller när du tar beslut som går emot dina behov och din intuition.

 

”Never apologize for what you feel, it´s like saying sorry for being real”

-okänd

 
Vi lever i en tid där fokus och vikt betydligt oftare läggs vid tankar, logik och smarta lösningar än vid känslor och kroppsvisdom. Men människor är inte enbart logiska och intellektuella. Vi har också en kropp som är full av känslor och visdom, och som alltid finns där för att vägleda oss. Problemet är att många av oss aldrig fått lära oss att lyssna på den, utan istället lämnats åt att lita helt på huvudets tankar. Tankar är också bra, men du behöver också din kropp och dina känslor, och de behöver dig.

Vårt fokus under behandlingen ligger på ditt känsloliv och framförallt på hur din kropp känns. Jag vill öka din förståelse för hur viktigt det är att känna. Känna din känslor, känna din kropp och känna dig själv.

Genom behandlingen hjälper jag dig att medvetandegöra och se dig själv, med kroppen som ingång. Vi utforskar vad den vill förmedla och hur den uttrycker sig, eftersom det är i kroppen som dina känslor ger sig tillkänna och tar sig uttryck. Jag vill hjälpa dig att uppfatta och ge uttryck för dina känslor och ditt naturliga livsuttryck. Din essens. Ge dig mer utrymme att vara du, helt enkelt. Under behandlingen ger jag dig en trygg zon där du blir vänligt mött och välkomnad för den du genuint är, utan dina försvar, strategier och masker.
 
 

”Repressed emotions are unactualized spiritual lessons”

-Jeff Brown.